ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ 24/7

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΟΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΣΑΣ?

Εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε ένα προϊόν, ενημερώστε μας άμεσα. Έχετε 5 ημέρες από την ημερομηνία που λάβατε την παραγγελία σας για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να διευθετήσουμε την διαδικασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Αλλαγές ειδών σε έκπτωση -50% δεν γίνονται δεκτές.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε αχρησιμοποίητη και άριστη κατάσταση, με όλα τα προστατευτικά υλικά στη θέση τους και ετικέτες σχεδιαστών προσαρτημένες σε αυτά (εάν υπάρχουν). Αυτό περιλαμβάνει όλες τις συσκευασίες, αξεσουάρ και κάρτες γνησιότητας/σακούλες σκόνης.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε καμία επιστροφή εάν το προϊόν παρουσιάζει σημάδια φθοράς ή έχει χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί από την αρχική του κατάσταση με οποιονδήποτε τρόπο ή, εναλλακτικά, μπορεί να μειώθει το ποσό κάθε ισχύουσας ανταλλαγής αναλόγως.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Θα χαρούμε να δεχτούμε επιστροφές παραγγελιών* που θα γίνονται σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή.

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες με σύστημα εντοπισμού και να έχετε πάντα εύκαιρη την απόδειξη και τις όλες λεπτομέρειες, για την περίπτωση που χρειαστεί να παρακολουθήσετε τη διαδικασία μεταφοράς ώστε αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παραλαβή από εμάς.

Οι επιστροφές είναι δωρεάν όταν πρόκειται για αλλαγή προϊόντος για την Ελλάδα και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και επίσης πρέπει να χρησιμοποιείται η εταιρία ταχυμεταφορών που συνιστάται από εμάς.

*Για λόγους υγιεινής, εσώρουχα, μαγιό και αρώματα δεν επιστρέφονται.

Ο πελάτης υποχρεούται να ελέγξει άμεσα το προϊόν που παρέλαβε και να ενημερώσει για οποιοδήποτε ελάττωμα κατά την μεταφορά την ημέρα που το παρέλαβε ή το αργότερο την επόμενη ημέρα.

Μετά το πέρασμα αυτού του χρονικού περιθωρίου ο πελάτης αποδέχεται ότι το προϊόν είναι ιδιοκτησία του και ότι ζημιά προκληθεί στο προϊόν μεταγενέστερα κατά την χρήση του προϊόντος είναι ευθύνη δική του.

Για να επιστρέψετε ένα είδος για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Πως Λειτουργούν οι Επιστροφές

Η διαδικασία επιστροφής είναι απλή και τυποποιημένη. Στέλνετε ένα email στο info@plusupclothes.com και εμείς θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας

Οι επιστροφές γίνονται με εταιρία courier, σε αυτή την περίπτωση όμως δεν μπορούμε να σας αποζημιώσουμε για τα έξοδα που θα προκύψουν από τη μεταφορά.

Αλλαγή εμπορεύματος έπειτα από έλεγχο του από τον πελάτη για λόγους οι οποίοι είναι:

α) Δεν άρεσε το χρώμα

β) Δεν είναι αυτό που περιμέναμε

γ) Αλλαγή γνώμης

γίνεται δεκτή η επιστροφή του με ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΤΑΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Επιστροφών

Όλες οι επιστροφές θα πρέπει να παραληφθούν από εμάς στην αρχική τους κατάσταση. Τα προϊόντα δε θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, πλυθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί.

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν σε εμάς με όλες τις πρωτότυπες ετικέτες, συσκευασία και λοιπά αξεσουάρ (dustbags, κρεμάστρες, θήκες, κτλ.) που τα συνόδευαν.

Τα παπούτσια και λοιπά αξεσουάρ θα πρέπει να επιστρέφονται στα αρχικά κουτιά τους, τα οποία θα πρέπει να μην έχουν καταστραφεί και/ή μετατραπεί ή να έχουν χρησιμοποιηθεί ως εξωτερική συσκευασία για την αποστολή. Οι σόλες των παπουτσιών θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν σημαδευτεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Οι επιστροφές θα πρέπει να είναι συσκευασμένες στο αρχικό κουτί τους.
Σε περίπτωση που κάποιο εμπόρευμα είναι ελαττωματικό ή λανθασμένο, οι αγοραστές θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παραπάνω οδηγίες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα plusupclothes.com επιφυλάσσει το δικαίωμα να ζητήσει φωτογραφική υποστήριξη όσον αφορά ελαττωματικό ή λανθασμένο εμπόρευμα, πριν να εγκρίνει επιστροφή και ολική αποζημίωση.
Στα σφραγισμένα αρώματα, τα μαγιό και τα εσώρουχα δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ούτε επιστροφή χρημάτων.

Οι επιστροφές παραμένουν στην ευθύνη του αγοραστή μέχρι να φτάσουν σε εμάς.

Εφόσον έχετε εκπληρώσει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, το ηλεκτρονικό κατάστημα plusupclothes.com θα πραγματοποιήσει ολική επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα εκτός από τα έξοδα αποστολής.

Θα λάβετε ένα e-mail μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η επιστροφή σας βρίσκεται σε επεξεργασία.

Ενδέχεται να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή ώστε να επεξεργαστούν οι επιστροφές.

Παρακαλούμε να κρατήσετε τα τις πληροφορίες εντοπισμού της επιστροφής σας αφού είναι το μόνο αποδεικτικό στοιχείο αποστολής και χωρίς αυτές δε θα μπορούμε να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια.

Εάν τα προϊόντα της επιστροφής δε γίνουν αποδεκτά θα ειδοποιηθείτε. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα πίσω σε εσάς, χωρίς επιβάρυνση του καταστήματος. Αν αρνηθείτε την παραπάνω αποστολή, το κατάστημα έχει το δικαίωμα να κρατήσει τα προϊόντα και το ποσό που καταβλήθηκε κατά την αγορά τους από εσάς.

Επιστροφή Χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται μόλις τα επιστραμμένα είδη ελεγχθούν και γίνουν αποδεκτά από το κατάστημα plusupclothes.com

Για παραγγελίες που εξοφλήθηκαν με πιστωτική κάρτα, το ποσό της επιστροφής θα είναι διαθέσιμο και θα εμφανίζεται στους αγοραστές σε περίπου 10 ημέρες στην κίνηση του λογαριασμού τους. Το χρονικό αυτό διάστημα ενδέχεται να ποικίλει, ανάλογα με την εταιρεία της κάθε κάρτας.

Για τις παραγγελίες που εξοφλήθηκαν μέσω PayPal ή μέσω μεταφοράς τραπέζης, το πόσο θα επιστέφεται στον αρχικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε.

Οι επιστροφές θα γίνονται στο συνάλλαγμα με το οποίο έγινε η αρχική αγορά. Όποιες διαφορές προκύψουν στο ποσό της επιστροφής θα οφείλονται σε διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών και δε θα αποζημιώνονται.

Οι επιστροφές θα πρέπει να αποστέλλονται μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Στις επιστροφές χρημάτων τα έξοδα αποστολής της επιστροφής είναι στον πελάτη

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους ξεκινάει η διαδικασία έγκρισης της επιστροφής.
Τα προϊόντα ελέγχονται ως προς το αν πληρούν τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.
Εφόσον η επιστροφή γίνει δεκτή, θα ενημερωθείτε με e-mail, για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Επιστροφές για πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η επιστροφή των χρημάτων σας, θα πραγματοποιηθεί στον αριθμό λογαριασμού που θα μας δηλώσετε στο e-mail
Θα πρέπει επίσης να μας καταγράψετε το όνομα της τράπεζας, το όνομα κατόχου του λογαριασμού και τον κωδικό IBAN.

Δικαιούμαστε ωστόσο να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων, μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα και ελέγξουμε την κατάσταση τους, η οποία θα πρέπει να είναι άριστηόπως ήταν κατά την αποστολή τους !!

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών  ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Αν ο λόγος επιστροφής της παραγγελίας είναι υπαιτιότητα της εταιρίας μας, θα αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του (π.χ. λάθος προϊόν).

Σε αντίθετη περίπτωση το κόστος βαρύνει τον πελάτη.

Προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντος :

  • Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Μαζί με το προϊόν να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν, οι οδηγίες χρήσης και τα σχετικά παραστατικά (αποδείξεις ή τιμολόγια).
  • Να έχετε επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα της εταιρία και να έχετε γνωστοποιήσει την πρόθεση σας για επιστροφή της παραγγελίας.
  • Να μην είναι κατά παραγγελία προϊόν.

Πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας:

Το ποσό της επιστροφής θα πιστωθεί στην ίδια πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική αγορά. Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να εμφανιστεί το ποσό εξαρτάται από την εκδίδουσα αρχή της κάρτας.

Πληρωμές μέσω PAYPAL:

Το ποσό θα είναι εμφανές στο λογαριασμό σας μέσα σε διάστημα 48 ωρών από το e-mail που θα λάβετε από εμάς, και το οποίο θα επιβεβαιώνει την επιστροφή χρημάτων.

Αντικαταβολή:

Το ποσό θα επιστρέφεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εμφανιστούν τα λεφτά στο λογαρισμό σας εξαρτάται από το εκάστοτε τραπεζικό ίδρυμα.

Θα σας αποζημιώσουμε εντός 30 καθημερινών ημερών από την ημερομηνία που ζητήσατε την επιστροφή, και θα ενημερωθείτε μέσω e-mail. Για παραγγελίες οι οποίες έχουν ακυρωθεί πριν από την αποστολή τους (λόγω λανθασμένων πληροφοριών σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή άλλους τεχνικούς λόγους), η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των τριών ημερών από την αίτηση για ακύρωση.

ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ?

Δεχόμαστε Visa και MasterCard. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε PayPal ή τραπεζική μεταφορά.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ?

Η ευρωπαϊκή και διεθνή αποστολή γίνεται με χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ).

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.

Τα Διεθνή Ογκομετρικά Βάρη υπολογίζονται με τη χρήση του ακόλουθου τύπου: Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x ΄Υψος σε εκατοστά) / 5000.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ?

Οι επιλογές παράδοσης μπορεί να διαφέρουν. Δείτε τις τρέχουσες διαθέσιμες μεθόδους και τα αντίστοιχα κοστολόγια κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ?

Για τον οδηγό μεγέθους θα πρέπει να συμβουλεύεστε τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή.